Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 83g271kcal8.7g50.1g1.8g8.2g
Mustikka metsä- 150g66kcal0.8g9.6g0.9g5g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1551g1018kcal19g204.4g5.4g26.4g
Valittu annoskoko776g509kcal9.5g102.2g2.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna388g255kcal4.8g51.1g1.4g6.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729