Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 99g324kcal10.4g60.1g2.2g9.8g
Mustikka metsä- 180g79kcal0.9g11.5g1.1g5.9g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g1221kcal22.6g245g6.6g31.4g
Valittu annoskoko930g611kcal11.3g122.5g3.3g15.7g
Annoskoko puolitettuna465g305kcal5.7g61.3g1.7g7.9g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729