Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g200g48kcal3.6g6g1g3.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1012g1476kcal18g34.4g142.4g11.6g
Valittu annoskoko506g738kcal9g17.2g71.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna253g369kcal4.5g8.6g35.6g2.9g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750