Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tattarileipä

Mittaa astiaan puuro, kuivahiiva, suola ja siemenet.

Sulata voi ja anna siirapin liota kuumaan siirappiin.

Sekoita joukkoo nestevoiseos kuiva aineisiin.

Lisää tattari jauhoa desi kerraan kunnes taikina vetelä mutta ei vellimäinen.

Kohota ainakin 30min ja paista 225c noin 15 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g70g238kcal9.1g47.3g1.2g3.7g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 150g45kcal4.3g5.4g0.2g0g
Kuivahiiva, annos 11g6g22kcal2.7g2.4g0.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma20g64kcal0g14.8g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Tattarijauho, Vijatuote250g875kcal32.5g175g3.5g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1093g3213kcal98.4g490.2g92g34g
Valittu annoskoko547g1606kcal49.2g245.1g46g17g
Annoskoko puolitettuna273g803kcal24.6g122.6g23g8.5g
Arvot/100g100g294kcal9g44.8g8.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381963