Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g300g150kcal4.5g6g12g6g
Hunaja 12g40kcal0.1g9.7g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 200g266kcal16.9g35.2g4g10g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 100g319kcal24.4g45.7g1.9g8.9g
Herne 80g55kcal4g7.5g0.3g2.5g
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g2303kcal112.6g259g75g78.8g
Valittu annoskoko1488g1151kcal56.3g129.5g37.5g39.4g
Annoskoko puolitettuna744g576kcal28.2g64.8g18.8g19.7g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381982