Kikherne-linssi curry

Liota linssejä tunti.

Ota iso kattila.

Paista silputtu sipuli öljyssä.

Lisää mausteet, valkosipuli ja pilkottu porkkana.

Lisää tomaattimurska, kikherneet, linssi, hunaja ja mantelimaito.

Keitä miedolla lämmöllä 40 min. Lisää kukkakaali ja herneet.

Keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 372 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Mantelimaito, itsetehty (Itse tehty), annos 100g75g38kcal1.1g1.5g3g1.5g
Hunaja 3g10kcal0g2.4g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 50g67kcal4.2g8.8g1g2.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 25g80kcal6.1g11.4g0.5g2.2g
Herne 20g14kcal1g1.9g0.1g0.6g
Kukkakaali 50g12kcal0.9g1.1g0.1g1.1g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g575kcal28g64.6g18.6g19.4g
Valittu annoskoko372g288kcal14g32.3g9.3g9.7g
Annoskoko puolitettuna186g144kcal7g16.2g4.7g4.9g
Arvot/100g100g77kcal3.8g8.7g2.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381982