Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 420g121kcal4.2g19.3g1.3g7.6g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Siirappi, tumma40g128kcal0g29.6g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g45g145kcal22.5g13.5g0.2g2.5g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g1470kcal57.4g131.2g73.4g20.2g
Valittu annoskoko1020g735kcal28.7g65.6g36.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna510g368kcal14.4g32.8g18.4g5.1g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499