Stroganoff Venäläinen
Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.
Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.
Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.
Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.
Lisää lihat ja pilkottu porkkana.
Mausta.
Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.
Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.
Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.
Anna kiehahtaa.
Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa
Jussi1966