Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 4767g1397kcal48.6g222.6g14.8g87.2g
Vesi, vesijohtovesi 1834g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1100g333kcal13.8g52.8g2.2g18.7g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Ruokasuola jodioitu 26g0.7kcal0.2g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 440g1311kcal81.7g11g105.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 1467g3248kcal256.7g0g249.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13624kcal893.6g575g819.2g211.8g
Valittu annoskoko10000g6812kcal446.8g287.5g409.6g105.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3406kcal223.4g143.8g204.8g53g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946