Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 521g153kcal5.3g24.3g1.6g9.5g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Ruokasuola jodioitu 2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 48g143kcal8.9g1.2g11.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 160g355kcal28g0g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g1488kcal97.4g62.8g89.2g23g
Valittu annoskoko1092g744kcal48.7g31.4g44.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna546g372kcal24.4g15.7g22.3g5.8g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946