Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 586g172kcal6g27.3g1.8g10.7g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Ruokasuola jodioitu 3.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 54g161kcal10g1.4g13g0g
Jauheliha, sika-nauta 180g399kcal31.5g0g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2457g1674kcal109.6g70.6g100.6g26g
Valittu annoskoko1228g837kcal54.8g35.3g50.3g13g
Annoskoko puolitettuna614g419kcal27.4g17.7g25.2g6.5g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946