Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 65g19kcal0.7g3g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 6g18kcal1.1g0.2g1.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 20g44kcal3.5g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g186kcal12.2g7.8g11g3g
Valittu annoskoko137g93kcal6.1g3.9g5.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna68g47kcal3.1g2g2.8g0.8g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946