Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 650g190kcal6.6g30.4g2g11.9g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Ruokasuola jodioitu 3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 60g179kcal11.1g1.5g14.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2727g1858kcal121.6g78.4g111.6g28.8g
Valittu annoskoko1364g929kcal60.8g39.2g55.8g14.4g
Annoskoko puolitettuna682g464kcal30.4g19.6g27.9g7.2g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946