Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 781g229kcal8g36.5g2.4g14.3g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Ruokasuola jodioitu 4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 72g215kcal13.4g1.8g17.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 240g532kcal42g0g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g2232kcal146.4g94.2g134.2g34.8g
Valittu annoskoko1638g1116kcal73.2g47.1g67.1g17.4g
Annoskoko puolitettuna819g558kcal36.6g23.6g33.6g8.7g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946