Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 911g267kcal9.3g42.5g2.8g16.7g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Ruokasuola jodioitu 4.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 84g250kcal15.6g2.1g20.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 280g621kcal49.1g0g47.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3822g2603kcal170.8g109.8g156.6g40.6g
Valittu annoskoko1911g1302kcal85.4g54.9g78.3g20.3g
Annoskoko puolitettuna956g651kcal42.7g27.5g39.2g10.2g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946