Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 1041g305kcal10.6g48.6g3.2g19.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Ruokasuola jodioitu 5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 96g286kcal17.8g2.4g23.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 320g709kcal56.1g0g54.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g2975kcal195g125.4g179g46.4g
Valittu annoskoko2184g1488kcal97.5g62.7g89.5g23.2g
Annoskoko puolitettuna1092g744kcal48.8g31.4g44.8g11.6g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946