Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 1171g343kcal11.9g54.7g3.6g21.4g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Kananmuna kuoreton 90g129kcal11.3g0.3g9.2g0g
Ruokasuola jodioitu 6.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 108g322kcal20.1g2.7g25.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 360g798kcal63.1g0g61.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4914g3348kcal219.6g141.4g201g52g
Valittu annoskoko2457g1674kcal109.8g70.7g100.5g26g
Annoskoko puolitettuna1229g837kcal54.9g35.4g50.3g13g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946