Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 130g38kcal1.3g6.1g0.4g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 12g36kcal2.2g0.3g2.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g372kcal24.4g15.6g22.4g5.8g
Valittu annoskoko273g186kcal12.2g7.8g11.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna137g93kcal6.1g3.9g5.6g1.5g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946