Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 1301g381kcal13.3g60.8g4g23.8g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Ruokasuola jodioitu 7g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 120g358kcal22.3g3g28.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g887kcal70.1g0g68.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5460g3719kcal244g157g223.6g57.8g
Valittu annoskoko2730g1860kcal122g78.5g111.8g28.9g
Annoskoko puolitettuna1365g930kcal61g39.3g55.9g14.5g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946