Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 1562g458kcal15.9g72.9g4.8g28.6g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Ruokasuola jodioitu 8.4g0.2kcal0.1g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 144g429kcal26.8g3.6g34.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 481g1064kcal84.1g0g81.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6552g4463kcal292.8g188.4g268.2g69.4g
Valittu annoskoko3276g2232kcal146.4g94.2g134.1g34.7g
Annoskoko puolitettuna1638g1116kcal73.2g47.1g67.1g17.4g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946