Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 1822g534kcal18.6g85.1g5.6g33.3g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 421g127kcal5.3g20.2g0.8g7.1g
Kananmuna kuoreton 140g200kcal17.5g0.4g14.4g0g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 168g501kcal31.2g4.2g40.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 561g1241kcal98.1g0g95.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7644g5207kcal341.6g219.8g313g80.8g
Valittu annoskoko3822g2604kcal170.8g109.9g156.5g40.4g
Annoskoko puolitettuna1911g1302kcal85.4g55g78.3g20.2g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946