Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 195g57kcal2g9.1g0.6g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 18g54kcal3.3g0.5g4.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 60g133kcal10.5g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g558kcal36.6g23.6g33.4g8.8g
Valittu annoskoko410g279kcal18.3g11.8g16.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna205g140kcal9.2g5.9g8.4g2.2g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946