Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 2082g610kcal21.2g97.2g6.5g38.1g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 481g145kcal6g23.1g1g8.2g
Kananmuna kuoreton 160g229kcal20g0.5g16.4g0g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 192g572kcal35.7g4.8g46.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 641g1419kcal112.1g0g108.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8736g5951kcal390.2g251.2g357.8g92.6g
Valittu annoskoko4368g2976kcal195.1g125.6g178.9g46.3g
Annoskoko puolitettuna2184g1488kcal97.6g62.8g89.5g23.2g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946