Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 2343g686kcal23.9g109.4g7.3g42.9g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 541g164kcal6.8g25.9g1.1g9.2g
Kananmuna kuoreton 180g257kcal22.5g0.5g18.5g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 216g644kcal40.1g5.4g51.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 721g1596kcal126.1g0g122.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9828g6695kcal439g282.4g402.6g104.2g
Valittu annoskoko4914g3347kcal219.5g141.2g201.3g52.1g
Annoskoko puolitettuna2457g1674kcal109.8g70.6g100.7g26.1g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946