Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 2600g762kcal26.5g121.4g8.1g47.6g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal25g0.6g20.5g0g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 240g715kcal44.5g6g57.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10908g7430kcal487.2g313.6g446.8g115.6g
Valittu annoskoko5454g3715kcal243.6g156.8g223.4g57.8g
Annoskoko puolitettuna2727g1858kcal121.8g78.4g111.7g28.9g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946