Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 260g76kcal2.7g12.2g0.8g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 24g72kcal4.5g0.6g5.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 80g177kcal14g0g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g744kcal49g31.6g44.8g11.6g
Valittu annoskoko546g372kcal24.5g15.8g22.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna273g186kcal12.3g7.9g11.2g2.9g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946