Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 2603g763kcal26.5g121.6g8.1g47.6g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 601g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Kananmuna kuoreton 200g286kcal25g0.6g20.5g0g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 240g716kcal44.6g6g57.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 801g1774kcal140.2g0g136.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10920g7439kcal487.8g314g447.2g115.6g
Valittu annoskoko5460g3719kcal243.9g157g223.6g57.8g
Annoskoko puolitettuna2730g1860kcal122g78.5g111.8g28.9g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946