Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 325g95kcal3.3g15.2g1g6g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Ruokasuola jodioitu 1.8g0kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 30g89kcal5.6g0.8g7.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g930kcal60.8g39.4g56g14.6g
Valittu annoskoko683g465kcal30.4g19.7g28g7.3g
Annoskoko puolitettuna341g232kcal15.2g9.9g14g3.7g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946