Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 390g114kcal4g18.2g1.2g7.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Ruokasuola jodioitu 2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 36g107kcal6.7g0.9g8.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 120g266kcal21g0g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g1116kcal73.2g47g67g17.2g
Valittu annoskoko819g558kcal36.6g23.5g33.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna410g279kcal18.3g11.8g16.8g4.3g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946