Lanttumuussi

Keitä lantunpalat litrassa suolavettä(1tl suolaa), kaada vesi astiaan, survo lantut, lisää keitinlientä ja sulatejuusto.

Öljy ja mausteita pannulle, lisää sipulit, paista ja lisää 1dl soijarouhetta.

Lisää pari desiä säästettyä keitinlientä, keitä.

Lisää pari munaa muussin joukkoon, sekoita.

Kaada soija sipulisotku muussin joukkoon ja sekoita.

Laita uuniin 200 asteeseen puoleksi tunniksi
itse kaadoin lopuksi 0,5l keitinlientä pois, eli kaikkiaan meni 0,5l vettä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Kajovi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu, keitetty, suolaa 456g134kcal4.6g21.3g1.4g8.3g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Ruokasuola jodioitu 2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 42g125kcal7.8g1.1g10.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 140g310kcal24.5g0g23.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1911g1302kcal85.2g55g78.2g20.2g
Valittu annoskoko956g651kcal42.6g27.5g39.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna478g326kcal21.3g13.8g19.6g5.1g
Arvot/100g100g68kcal4.5g2.9g4.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382946