Uunilohi ilman kermaa

1-1,5 kg kokonainen lohi
2-3 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria

Pese lohi, poista pää ja pyrstö.

Laita uunivuoalle leivinpaperin päälle.

Sirottele suolaa sisälle ja päälle, sitruunapippuria kalan sisälle.

Anna suolan imeytyä tunnin.

Lämmitä uuni 175-200 asteeseen.

Paista 40-50 minuuttia.

Mausta halutessasi sitruunalla ja tillillä.

Tarjoile perunoiden tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi kokonainen 1754g2226kcal213g0g154g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.8g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3542g4473kcal427g3.8g308g0g
Valittu annoskoko1771g2236kcal213.5g1.9g154g0g
Annoskoko puolitettuna886g1118kcal106.8g1g77g0g
Arvot/100g100g126kcal12.1g0.1g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382964