Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 358g402kcal75.6g0g10.7g0g
Lanttu 215g62kcal2.1g9.9g0.6g3.9g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 100g227kcal16g0.5g18g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)286g458kcal7.7g7.7g42.9g0g
Sinappi 7.2g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g2376kcal206.8g47.6g145.6g10.4g
Valittu annoskoko1030g1188kcal103.4g23.8g72.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna515g594kcal51.7g11.9g36.4g2.6g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085