Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 429g482kcal90.7g0g12.9g0g
Lanttu 258g74kcal2.6g11.8g0.8g4.6g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 17g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 120g272kcal19.2g0.6g21.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)343g549kcal9.3g9.3g51.5g0g
Sinappi 8.6g11kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g2852kcal248.8g57.2g175g12.2g
Valittu annoskoko1236g1426kcal124.4g28.6g87.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna618g713kcal62.2g14.3g43.8g3.1g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085