Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 572g643kcal120.9g0g17.2g0g
Lanttu 343g99kcal3.4g15.8g1g6.2g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 160g363kcal25.6g0.8g28.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)458g732kcal12.4g12.4g68.7g0g
Sinappi 11g15kcal0.5g1.6g0.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3296g3802kcal331.2g76.2g233.4g16.6g
Valittu annoskoko1648g1901kcal165.6g38.1g116.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna824g951kcal82.8g19.1g58.4g4.2g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085