Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 644g723kcal136g0g19.3g0g
Lanttu 386g111kcal3.9g17.8g1.2g7g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 180g408kcal28.8g0.9g32.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)515g824kcal13.9g13.9g77.3g0g
Sinappi 13g17kcal0.6g1.8g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g4277kcal372.6g85.8g262.8g18.4g
Valittu annoskoko1854g2139kcal186.3g42.9g131.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna927g1069kcal93.2g21.5g65.7g4.6g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085