Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 715g804kcal151.1g0g21.5g0g
Lanttu 429g124kcal4.3g19.7g1.3g7.7g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 200g453kcal32g1g36g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)572g916kcal15.5g15.5g85.8g0g
Sinappi 14g19kcal0.6g2g0.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4120g4753kcal414.2g95.4g291.8g20.4g
Valittu annoskoko2060g2376kcal207.1g47.7g145.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna1030g1188kcal103.6g23.9g73g5.1g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085