Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 143g161kcal30.2g0g4.3g0g
Lanttu 86g25kcal0.9g3.9g0.3g1.5g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 5.7g6.2kcal0.5g0.9g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 40g91kcal6.4g0.2g7.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)114g183kcal3.1g3.1g17.2g0g
Sinappi 2.9g3.8kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana824g951kcal83g19g58.4g3.8g
Valittu annoskoko412g475kcal41.5g9.5g29.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna206g238kcal20.8g4.8g14.6g1g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085