Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 215g241kcal45.3g0g6.4g0g
Lanttu 129g37kcal1.3g5.9g0.4g2.3g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 8.6g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 60g136kcal9.6g0.3g10.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)172g275kcal4.6g4.6g25.8g0g
Sinappi 4.3g5.6kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g1426kcal124.2g28.4g87.8g6.2g
Valittu annoskoko618g713kcal62.1g14.2g43.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna309g356kcal31.1g7.1g22g1.6g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085