Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 286g322kcal60.5g0g8.6g0g
Lanttu 172g50kcal1.7g7.9g0.5g3.1g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 80g181kcal12.8g0.4g14.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)229g366kcal6.2g6.2g34.3g0g
Sinappi 5.7g7.5kcal0.3g0.8g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g1901kcal165.8g38.2g116.6g8.2g
Valittu annoskoko824g950kcal82.9g19.1g58.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna412g475kcal41.5g9.6g29.2g2.1g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085