Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu480g779kcal133.4g0g26.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen200g40kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Ranskankerma Valio200g560kcal5g7g56g0g
Sinappi 16g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50g194kcal16.5g0g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2312g3308kcal317.8g46.2g202.4g9g
Valittu annoskoko1156g1654kcal158.9g23.1g101.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna578g827kcal79.5g11.6g50.6g2.3g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412