Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 900g687kcal155.2g0g6.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g45g405kcal0g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g2274kcal314.8g16.2g103.2g5.8g
Valittu annoskoko1113g1137kcal157.4g8.1g51.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna557g569kcal78.7g4.1g25.8g1.5g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638