Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1200g915kcal207g0g8.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)224g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g3032kcal419.8g21.6g137.6g7.6g
Valittu annoskoko1484g1516kcal209.9g10.8g68.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna742g758kcal105g5.4g34.4g1.9g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638