Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1500g1144kcal258.7g0g10.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g75g675kcal0g0g75g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g3790kcal524.6g26.8g172.2g9.6g
Valittu annoskoko1855g1895kcal262.3g13.4g86.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna928g947kcal131.2g6.7g43.1g2.4g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638