Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 2100g1602kcal362.2g0g14.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g105g945kcal0g0g105g0g
Sipuli (kuorittu)392g106kcal5.1g18.8g0.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5194g5305kcal734.6g37.6g241g13.4g
Valittu annoskoko2597g2653kcal367.3g18.8g120.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna1299g1326kcal183.7g9.4g60.3g3.4g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638