Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 2400g1831kcal414g0g16.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)448g121kcal5.8g21.5g0.9g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g6063kcal839.6g43g275.4g15.2g
Valittu annoskoko2968g3032kcal419.8g21.5g137.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna1484g1516kcal209.9g10.8g68.9g3.8g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638