Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 2700g2060kcal465.7g0g18.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g135g1215kcal0g0g135g0g
Sipuli (kuorittu)504g136kcal6.6g24.2g1g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6678g6821kcal944.6g48.4g309.8g17.2g
Valittu annoskoko3339g3411kcal472.3g24.2g154.9g8.6g
Annoskoko puolitettuna1670g1705kcal236.2g12.1g77.5g4.3g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638