Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g400g2240kcal26g228g16g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl100g360kcal2g2.7g38g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g500g600kcal16.5g18.5g50g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g300g102kcal3g12g2.4g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g6684kcal95g542.2g212.8g22.2g
Valittu annoskoko1410g3342kcal47.5g271.1g106.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna705g1671kcal23.8g135.6g53.2g5.6g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418