Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000g211kcal12g34g2g21g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g33g106kcal2.7g5.3g8.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Puuroriisi100g350kcal6g76g1.7g2.3g
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g15g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Paistijauheliha nauta 5%600g774kcal124.8g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6526g3179kcal295.2g245.6g109g51.8g
Valittu annoskoko3263g1590kcal147.6g122.8g54.5g25.9g
Annoskoko puolitettuna1632g795kcal73.8g61.4g27.3g13g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432