Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g58g75kcal7.6g0.2g4.8g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl10g14kcal0.5g0.9g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)10g2kcal0g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioitu 5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g2575kcal16.2g4g281.6g0g
Valittu annoskoko228g1288kcal8.1g2g140.8g0g
Annoskoko puolitettuna114g644kcal4.1g1g70.4g0g
Arvot/100g100g565kcal3.6g0.9g61.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485