Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 100g319kcal24.4g45.7g1.9g8.9g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Juuriselleri 135g43kcal1.7g6.2g0.3g4.2g
Herne, pakaste (rainbow)200g170kcal12g30g0g6.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g50g75kcal9g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g1624kcal102.8g190.2g44.2g41.6g
Valittu annoskoko1272g812kcal51.4g95.1g22.1g20.8g
Annoskoko puolitettuna636g406kcal25.7g47.6g11.1g10.4g
Arvot/100g100g64kcal4g7.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384520